Stichting Dichterbij

Slopen

Voor de stichting dichterbij werd door Arts-grondverzet inpandig het nodige gesloopt. Ook in kleinere ruimtes passen onze machines. Na uitbreken van diverse vloeren werd de ondergrond geegaliseerd met laser.Overtollige materialen worden gesorteerd en geladen in onze containers voor grond, puin , hout , dakleer, en overig bouw en sloopafval.
Het is mogelijk om vooraf een prijsafspraak te maken voor alle werkzaamheden. Ook kunnen de werken tegen een uurtarief uitgevoerd worden. 

Uitgraven

In diverse delen van de tuin is de teelaarde verwijderd en voorzien van straatzand. Dit lijkt een makkelijke opdracht. Echter om zonder schade aan het bestaande straatwerk en bestaande gebouwen deze werken uit te voeren, vergt enige manoevreerkunst. In dit geval heeft Arts-grondverzet zijn grootste kraan ingezet om onze minigraver uit de container te tillen en over het straatwerk op het gazon te zetten.
Op ieder probleem en situatie heeft Artsgrondverzet een oplossing. Vrijblijvend geven wij u advies en een offerte voor uw situatie.